Waarom Back@!Me?

Back@!Me is een workshop op dezelfde basis als de Back@!Base training zoals die voor pubers wordt aangeboden. Door oefeningen op haptonomische basis te gebruiken, nodig ik je ongemerkt uit en neem je mee op de zoektocht naar jezelf.

Haptonomie bestudeert het voelen en het verband met het gevoelsleven, in contact zijn met jezelf en de wereld om je heen. Haptonomie ziet het lichaam als ‘drager’ van gevoelens. Het heeft bij wijze van spreken een geheugen voor gevoelservaringen. Deze ervaringen zijn in het lichaam terug te vinden, bijvoorbeeld door blokkades in bewegingspatronen, remmingen in de expressie van gevoelens en ingehouden gebaren. Dit vermindert ook het vermogen tot het aangaan en beleven van contact. Back@!Me helpt je met het voelen van een ja of een nee, helpt je te laten beseffen welke invloed je omgeving op je heeft en helpt je jouw grenzen te ontdekken en aan te geven.

Back@!Me is geschikt voor iedereen. De maatschappij waarin wij leven vraagt enorm veel van ons waardoor we niet meer aan onze eigen gevoelens en meningen toekomen. We zijn 24/7 druk met datgene wat van ons gevraagd wordt waardoor eigen keuzes niet meer altijd eigen keuzes zijn, onze omgeving ons sterk beïnvloed en we laten toe dat onze grenzen overschreden worden. Niet zelden resulteert dit in lichamelijke klachten, signalen van ons lichaam.

In een workshop van 2,5 uur gaan we op een ontspannen manier met deze onderwerpen aan de slag om je te laten ervaren wat je lichaam je verteld.

Wil jij weten wat je lijf je wil vertellen ?

Meld je dan aan voor Back@!Me…

  • De workshop duurt 2,5 uur
  • Een groep bestaat uit minimaal 6 en maximaal 14 deelnemers
  • Tijdens de workshop wordt koffie of thee en een drankje aangeboden
  • De kosten zijn € 25

Na het volgen van de workshop Back@!Me bestaat de mogelijkheid tot verdere verdieping middels de workshops Back@!Me,Myself en Back@!Me,MyselfAndI.

Heeft u vragen of wilt u aanmelden dan kan dit eenvoudig via het contactformulier.